Massimo Pignata

Reuneix /aglutina l’amor pel bon producte, la curiositat per innovar i el respecte per la tradició

Massimo Pignata, originari del Piamonte, bressol de l’‘Slow food’, creix en un entorn d’alimentació de proximitat. Estudia Història Contemporània, però canvia de rumb per aprendre a crear gelats al costat del seu amic i mestre Marco Carnevale Maffé i seguint
els principis del movimient Slow Food.

El 2010, després de perfeccionar els seus coneixements a l’Espai Sucre, Massimo obre DelaCrem. Amb el seu equip treballen amb dedicació i entusiasme i reben reconeixements i premis: el 2013, Tripadvisor la nomena la primera gelateria d’Espanya. El 2015 apareix a la llista ‘Los 100 +1 Mejores de la Gastronomía Española’ de Madrid Fusión. El 2018 Jordi Roca situa DelaCrem entre les seves deu gelateries preferides a escala mundial. DelaCrem també apareix en guies gastronòmiques com Routard, Slow Food Catalunya i Barcelona Foodie Guide, entre d’altres.

En la seva constància / fixació per dur el gelat més enllà, Massimo estrena l’obrador el 2019. L’aventura continua amb nous sabors, projectes i col·laboracions, transformant els somnis en crema gelada.